Live Cooking!

Live-Cooking "De Radstake"
Naast de koude gerechten dat wij in tapas-vorm aanbieden zullen wij aan tafel enkele gerechten LIVE voor u bereiden. Onze unieke bakplaten en wokpan met afzuiging voorkomt dat u last heeft van rook in de zaal. Een mooi concept dat voor iedere gelegenheid en in alle zalen bij ons toegepast kan worden. Wij verzorgen dit concept ook op locatie, waarbij ook rekening gehouden kan worden met specifieke dieet wensen. 

Onderdstaand vindt u diverse mogelijkheden van ons Live-Cooking concept,
uiteraard kunt u diverse opties met elkaar combineren. 

 

Basis Live-Cooking:
Royaal assortiment van vers afgebakken brood en stokbrood
Tapenades, olijven, zontomaatjes, kruidenboter, café de Paris boter
Diverse vleeswaren; serranoham, rosbief, boeren achterham, paté, Italiaanse worstsoorten
Saladebar; komkommer, tomaat, feta, rode ui, sla soorten, rauwkosten en pastasalade
Diverse soorten kaas; schimmelkazen, brie, jong en belegen kazen, geitenkaas
Gevulde eieren met tomaat en basilicum

Live-Cooking Concept 1:
Huisgemaakte gebakken viskoekjes
Gemarineerde kipfiletreepjes
Procureur met Italiaansekruiden
Wraps met champignonragout

Prijs op aanvraag via: info@radstake.nl of 0315-241258

Live-Cooking Concept 2:
Biefstukreepjes met champignons, ui en paprika
Gebakken stukjes Tonijn
Procureur met Italiaansekruiden

Prijs op aanvraag via: info@radstake.nl of 0315-241258 

Live-Cooking Concept 3:
Biefstukjes van Sukade (Black Angus)
Mootjes verse zalm en tonijn
Lamskoteletjes aan het buffet getrancheerd
Varkenshaas medaillons

Prijs op aanvraag via: info@radstake.nl of 0315-241258